GALLUS Professional Wybielacz tlenowy w proszku 600g

Symbol: 15141428595
Dostępność: Mało
25.80
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 731689867 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Kurier Pocztex 11.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier InPost 14.99
  • Przesyłka pobraniowa 15.99

GALLUS WYBIELACZ TLENOWY 600G Tlenowy wybielacz w proszku Gallus. Przeznaczony do prania ręcznego i mechanicznego oraz namaczania tkanin białych. Zastosowanie aktywengo tlenu w wybielaczu pozwala na skuteczne usuwanie zabrudzeń np. z kawy, herbaty, soków, wina, trawy, błota, warzyw, coli, atramentu wodnego itd. Nie zawiera chloru, dzięki czemu jest bezpieczny dla tkanin.

STOSOWANIE I DOZOWANIE:

Do prania: Dodać jedną miarkę (dwie łyżki, ok. 30 g) do proszku do prania. W przypadku trudnych plam dodać 2 miarki produktu.

Do namaczania: Rozpuścić 1 miarkę (dwie łyżki, ok. 30 g) w 4 L ciepłej wody (max 40°C) w plastikowym pojemniku. W przypadku trudnych plam należy użyć 2 miarek produktu. Tkaniny kolorowe namaczać przez 1 godzinę, tkaniny białe – do 5 godzin. Po namaczaniu uprać jak zwykle lub dokładnie.

Do usuwania trudnych plam na ubraniach oraz innych tkaninach: Rozpuścić bezpośrednio na plamę. Pozostawić max. na 30 minut, a następnie uprać jak zwykle 2 male łyżeczki w 0,5 L ciepłej wody (max. 40 °C) w plastikowym pojemniku i nalać lub dokładnie wypłukać. Nie pozostawiać roztworu w szczelnie zamkniętym pojemniku, ponieważ uwalniający się tlen może doprowadzić do pęknięcia pojemnika.

Jeżeli potrzebujesz inne, innowacyjne i w konkurencyjnych cenach produkty od tego producenta

image
Parametry:
Marka:
Gallus
Nazwa handlowa:
Wybielacz do białych tkanin
Cechy dodatkowe:
skuteczny w niskiej temperaturze
Przeznaczenie:
uniwersalne (3)
Rodzaj:
w proszku (2)
Stan:
Nowy
Waga:
0.6 (2)
Pojemność:
0.6 (2)
Opakowanie:
pudełko plastikowe (2)
Zastosowanie do:
białego (2)
Rodzaj prania:
ręczne
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: