Dr. Beckmann Kamień do czyszczenia ceramiki szklanej, 250 g

Symbol: 16466459975
Dostępność: Średnia dostępność
12.29
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 731689867 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Orlen Paczka 9.99
  • Kurier Pocztex 11.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier InPost 14.99
  • Przesyłka pobraniowa 15.99

Ten kamień do czyszczenia ceramiki szklanej firmy Dr. Beckmann jest idealny do czyszczenia szklano-ceramicznych płyt kuchenki oraz niepowlekanych garnków i patelni z brudu, osadów i przypalonych przedmiotów! Jego naturalne bryły polerskie wykonane z pestek moreli są odporne na zabrudzenia, a jednocześnie delikatne dla powierzchni, a dzięki praktycznej 2-fazowej gąbce środek czyszczący jest prosty w użyciu. Ponadto efekt perlenia odporny na zabrudzenia i wodę zapobiega ponownemu zabrudzeniu płyty kuchennej po czyszczeniu!

Zastosowanie:

Przed użyciem należy sprawdzić tolerancję materiału w niewidocznym miejscu. Grube osady usunąć za pomocą skrobaka do szkła. Zwilż czarną stronę gąbki i kilkakrotnie potrzyj ją o kamień czyszczący. Wyczyść płytę kuchenną czarną stroną gąbki. Usuń pozostałości produktu czerwoną stroną gąbki i przetrzyj wilgotną szmatką. Dokładnie osusz powierzchnię czystą szmatką. Po użyciu pozostaw kamień czyszczący i gąbkę do wyschnięcia.

Skład < 5 % mydłoniejonowe środki powierzchniowo czynnefenoksyetanolzapachy

image
Parametry:
Stan:
Nowy
Kod producenta:
4008455029115
Marka:
Dr. Beckmann
Nazwa handlowa:
Pasta do czyszczenia płyt indukcyjnych i
Liczba sztuk w opakowaniu:
1 (3)
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym:
0.35
Rodzaj:
czyszczenie kuchenek i płyt
Cechy dodatkowe:
nie rysuje powierzchni
Typ:
Płyny i środki specjalistyczne (2)
Postać:
pasta
Waga produktu:
0.25
Przeznaczenie:
kuchnia (2)
Kraj pochodzenia:
Niemcy (2)
Zapach:
świeżość (2)
Pojemność:
0.25
Opakowanie produktu:
plastikowe pudełko
Liczba sztuk w zestawie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: